Enaforsholm Fjällgård

Välkommen att boka vårt boende

Varmt välkomna till Enaforsholm Fjällgård – platsen för friluftsliv och äventyr. Här vid foten på fjället Storsnasen med älven Enan några meter bort, finns bekvämt boende i ett av flera boendealternativ. Enaforsholm Fjällgård erbjuder bekvämt boende på hotell, vandrarhem samt i stugor.

Njut av riktigt god mat i en omgivning som bjuder in till både avkoppling och äventyr.

rum

Hotellrum

Bo bekvämt i ett av våra åtta hotellrum. Alla rum är vackert inredda och bokas med helpension. Umgås i bergasalen framför den öppna spisen, njut av en varm bastu och en trerättersmiddag efter en dag på fjället.
Se hotellrum
Vandrarhem till höger

Prisvärt vandrarhem

Akademiflygeln heter vårat vandrarhem som erbjuder enkelrum samt tvåbäddsrum till ett riktigt bra pris. Här har ni möjlighet att laga er egen mat eller äta mat på restaurangen.
Läs mer
stuga

Hyr en egen stuga

Våra stugor är omtyckta bland barnfamiljer och kompisgäng. Här finns stugor från två gäster upp till åtta gäster. Just nu erbjuder vi extra bra pris då alla stugor ska renoveras inom kort.
Läs mer
8Hotellrum
4Stugor
1Hostel
4Mil till Åre

Besök oss

1. Alltid servera något ätbart
Vi serverar lunch varje fredag hela vintern och om vi finns på plats övriga dagar har vi alltid något ätbart att erbjuda.
2. Perfekt dagsutflykt
Vi erbjuder flera aktiviteter till er som besöker oss över dagen. Åk en runda i våra längdspår, njut av en riktig fikabuffé, låna snöskor och testa isvaken. Badtunna, bastu och dusch finns att tillgå. Skoterled går hela vägen fram till hotellet och passa på att besöka oss när vi serverar middag och baren är öppen.
3. God, lokalproducerad mat för hungriga äventyrare
Vi eftersträvar att alltid erbjuda en upplevelse utöver det vanliga, så även när det gäller maten. Förutom att enbart arbeta med riktigt bra råvaror vill vi alltid överraska våra gäster med nya, goda smaker.
4. Enkelt att resa hit med bil samt tåg
Ni tar er hela vägen till oss med både bil och tåg. För er som reser med tåget hämtar vi er vid Enafors tågstation. Våra gäster njuter av längdskidåkning på dagarna i riktig fjällmiljö samt besöker Storlien för riktigt bra alpin skidåkning utan liftköer. För er som åker tåg passar det perfekt med en heldag i skidbacken och sedan är ni tillbaka i tid för middagen.