Med tåget ända fram

Enaforsholm Fjällgård ligger mitt i vildmarken, nedanför de magnifika Snasahögarna, vackert omringad av forsen Enan. Och ändå är det så lätt att ta sig hit. E 14 går bara ett par hundra meter härifrån. Och tåget stannar vid Enaforsholms station. Där plockar vi upp din packning så att du enkelt promenerar den lilla biten till fjällgården.

När du kommer fram till byggnaden sjunker axlarna förmodligen ner lite grann. Du känner hur du slappnar av och hur välbehaget infinner sig. Ja, det är nästan magiskt, vilken lugnande effekt Enaforsholm Fjällgård har på de flesta.
Enaforsholm Fjällgård ägs och förvaltas av Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien genom Stiftelsen A.W. Bergstens donation. Verksamheten bedrivs i bolagsform (AB Enaforsholm).

För alla, vinter som sommar

Enaforsholm Fjällgård håller öppet året runt. Här bjuder naturen på starka upplevelser, vinter som sommar. Många av våra gäster återkommer år efter år. De njuter av snörika skidsmestrar såväl som av höstens vackra färger.
Vi erbjuder hemlagad mat med lokal prägel och en vänlig, vilsam atmosfär. Kom ihåg att förboka. Vi har gott om rum, såväl högkomfortabla som lite enklare.

skugga
Facebook News