Boka julbord från 490 kr per person

Julbord med lokala råvaror (ren, ripa, älg m.m.)

490 kr/person eller boka paket med del i tvåbäddsrum inkl. frukost och julbord för 1190 kr/person/natt
Njut av ett riktigt härlig helg i fantastisk miljö. Boende med julbord och ordentlig frukostbuffé för 1190 kr per person och dygn. Eller boka endast julbord för 490 kr per person. Enaforsholm serverar julbord varje fredag och lördag från fredag 23 november 2018 till söndag den 16 december 2018. 

Enaforsholm Fjällgård bjuder in till ett smakrikt julbord med lokala råvaror. Här bjuds ni på fantastisk mat i en härlig miljö perfekt både för familjer, par och grupper.

Boende finns i utsökta tvåbäddsrum på fjällgården. Här kan ni även njuta av en varm bastu, klassiska skidspår och mysa framför den öppna spisen . Är det ert första besök till Enaforsholm Fjällgård kommer ni slås av utsikten över Storsnasen och den rofyllda miljön på holmen. Om det är tillräckligt med snö har vi dragit flera klassiska skidspår precis utanför fjällgården och om isarna ligger bjuder Enan på härligt slingrande skridskoåkning ner mot Ånnsjön.

Middagen serveras från klockan 18.00 och baren är öppen till 22.00. Hos oss blir det alltid en väldigt trivsam stämning eftersom vi har en liten restaurang där våra gäster ofta har gemensamma intressen. Enaforsholm har en spännande historia så ta er tiden att slå er ned i Bergstenssalen och bläddra i boken om Enaforsholm.

Resan till Enaforsholm Fjällgård gör ni enkelt med bil eller om ni väljer tåget till Enafors är vi endast 900 meter därifrån.

Vill ni enbart boka julbord skicka ett mail till info@enaforsholm.se

PAKETET INNEHÅLLER

  • Del i tvåbäddsrum
  • Julbord
  • Frukostbuffé
  • Linne och handduk
  • Slutstäd
  • Tillgång till bastu och dusch

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte.