Konferens i fjällen i avkopplande miljö

Upplev en trivsam konferens i inspirerande fjällmiljö. Vår konferenslokal lämpar sig bäst för små konferenser på max 40 personer. Njut av god mat och nybakat fika medan ni i smågrupper konfererar tillsammans. Hit reser ni enkelt och miljövänligt med tåg och passa på att bo ett extra dygn hos oss och utforska fjällen med flera roliga aktiviteter.

konferenslokal

Vad vi erbjuder

En liten, vacker konferenslokal med enastående utsikt. Här finns det möjlighet för alla att sitta bekvämt tillsammans och även att dela upp sig i flera smågrupper.  Vi kan erbjuda bekväma tvåbäddsrum där ni kan välja mellan egen toalett och dusch, egen toalett eller delad toalett och dusch i korridor.

  • Restaurang som erbjuder en stor frukostbuffé, lunch och en rejäl trerätters serveras till middag.
  • Välj ett rum med utsikt över fjället Storsnasen, fiskerika älven Enan eller fjällträdgården.
  • Fjällträdgård känd för sina många växter trots att den befinner sig i växtzon 8.
  • Bastu och wifi (TV finns i vandrarhemmet).
  • Bergstenssalen är vårt konferensrum med öppen spis och flera fåtöljer. Här kan ni möblera som ni vill och konferera bekvämt i nya konferensmöbler.
  • Kanot och båtuthyrning
  • Vandringsstigar runt holmen med betande får, kaniner och fjällkor sommartid. Under vintern har vi nydragna längdspår, snöskovandring och samarbete med slädhundar samt skoterföretag.
  • Gångavstånd till tågstationen Enafors
  • Flera vandringsleder direkt från Fjällgården.
konferens-are

Konferenspaket i höst

I november har vi ett bra erbjudande till er som vill ha en konferens i fjällen. Starta dagen med en god kopp kaffe, hembakat fika och konferera tillsammans i vacker miljö i Bergstenssalen. Två goda luncher  medan vi gör i ordning en riktigt god höstbuffé till middag.

Här kommer det serveras flera lokala favoriter samt god dryck.  Som kvällsaktivitet tipsar vi om en härlig vandring i pannlampanssken upp till Högåsen. Nästa dag erbjuder vi en rejäl frukostbuffé och sedan förmiddagskaffe med fika och god lunch till avslutning.

I paketet ingår:
Del i tvåbäddsrum
Förmiddagsfika och eftermiddagsfika
Två luncher
Middagsbuffé
Konferenslokal
Vandring upp till Högåsen med pannlampa

Pris 1190 kr per person och dygn.

Kontakta oss för att boka.