Guidad topptur 13-15 april

Följ med på topptursåkning i vackra fjäll med mycket snö. Långt bort från liftköer och skidsystem spenderar vi tre intensiva dagar tillsammans.

Du får tekniktips av Simona, snöälskare och fd professionell friskidåkare.

Mer info samt anmälan här
1. Lär dig åka topptursskidor
Du får tips och tricks om utrustning, skid- och gåteknik, samt på kvällarna pratar vi om säkerhet och vad som man ska tänka på när man rör sig i orösad terräng. Fokuset kommer att ligga på den fantastiska och varierande skidåkningen kring Snasahögarna.
2. Datum och pris
Plats Enafors
Datum 13-15 April
Svårighetsgrad Du har en god allmänkondition och klarar av fysisk aktivitet under flera timmar. Du är en god skidåkare som kan åka röda pister. Du behöver inte ha erfarenhet med topptur/friåkning.
Antal deltagare Max 12/minst 6
Pris 4.900 SEK
3. Vad ingår i priset?
Boende i dubbelrum på Enaforsholm Fjällgård inkl. sänglinne/handduk Helpension, som börjar den första dagen med lunch och avslutar med lunch den tredje dagen. Dryck ingår inte. Bastu Ledare Lavinutrustning (transciever, spade, sond)
4. Bra att veta
Man bör ha skidor med stighudar eller splitboard med stighudar. Vi hjälper gärna till med uthyrning vid behov. Ni tar er hela vägen till oss med både bil och tåg. För er som reser med tåget hämtar vi er vid Enafors tågstation. Våra gäster njuter av längdskidåkning på dagarna i riktig fjällmiljö samt besöker Storlien eller Åre för riktigt bra alpin skidåkning utan liftköer. För er som åker tåg passar det perfekt med en heldag i skidbacken och sedan är ni tillbaka i tid för middagen. I Storulvån lockar turskidåkning samt topptursskidåkning.
Topptur på storsnasen
4900 SEK inkl. boende med helpension.

Earn your turns

Ta chansen och lär dig åka topptursskidor. Tillsammans med en glad grupp likasinnade bor vi tillsammans på vackra Enaforsholm Fjällgård (30 minuter från Åre) och njuter av god mat och bekvämt boende med wifi, bastu, allrum med öppen spis och makalös utsikt.

Foto: Nicklas Höglund