Boka boende i fjällen

Hyr en stuga, bo i vandrarhem eller välj bekvämt boende i rum med helpension.

Enaforsholm Fjällgård erbjuder fjällsemester för familjen, livsnjutaren och äventyraren med fjällen direkt utanför. Sommartid erbjuds riktigt bra fiske, vandringsleder och enkla äventyr från fjällgården. Vintertid finns längdspår utanför knuten och närhet till alpinskidåkning.

Enaforsholm Fjällgård ligger vackert beläget vid foten av fjället Storsnasen omgiven av fjällälven Enan, 30 minuter från Åre och 15 minuter från Storlien. Här kan du boka boende i bekväma rum på Enaforsholm Fjällgård, välja prisvärt boende i vårt vandrarhem eller hyra en stuga med utsikt över fjällen samt älven Enan.

Våra hotellrum

Pris från 1420 kr/person.

Rödklövern - dubbelrum / 11 m²

Ett av våra vackra dubbelrum beläget på entréplan. Rummet har egen toalett och handfat, dusch finns direkt utanför. 

Pris från 1490 kr/person.

Hjortronet - dubbelrum / 12 m²

Vackert dubbelrum på övervåningen med utsikt över älven Enan. Rummet har egen dusch, toalett och handfat. 

Pris från 1420 kr/person.

Fjällsippan- 2 bäddar / 10 m²

Ett väldigt vackert tvåbäddsrum beläget på andra våningen med fönster åt norr. Rummet har egen toalett, dusch och handfat. 

Pris från 1420 kr/person.

Förgätmigej - 2 bäddar / 11 m²

Ett av våra största rum beläget på entréplan. Rummet har egen toalett och handfat, dusch finns direkt utanför. 

Pris från 1420 kr/person.

Blåklockan - 2 bäddar / 12 m²

Ett väldigt vackert tvåbäddsrum beläget på andra våningen med fönster åt söder. Rummet har egen toalett och handfat, gemensam dusch finns direkt utanför.

Pris från 1420 kr/person.

Kambräken- 2 bäddar / 11 m²

Rummet med bästa utsikten - beläget en trappa upp med storslagen utsikt över fjället Storsnasen. Rummet har egen toalett och handfat, dusch finns direkt utanför. 

Pris från 1420 kr/person.

Daggkåpan - 2 bäddar / 9 m²

Ett mysigt tvåbäddsrum beläget på andra våningen med vacker utsikt mot älven. Daggkåpan har enklare bekvämligheter med gemensam toalett i korridor samt dusch i bastuanläggningen.

Pris från 1420 kr/person.

Rallarrosen - 2 bäddar / 9 m²

Rallarrosen erbjuder ett bekvämt rum med två enkelsängar som går att sätta ihop till en dubbelsäng. Rummet ligger en trappa upp med utsikt mot söder. Det finns gemensam toalett i korridor samt dusch i bastuanläggningen.

Vandrarhem

Pris från 390 kr/person.

Akademiflygeln - tvåbäddsrum med våningssäng

Bo bekvämt i vårt vandrarhem. Perfekt för grupper eller den prismedvetna resenären. Här har ni möjlighet att välja till helpension, linne samt städ.

Hyr en stuga

Pris från 970 kr / stuga

Åstugan - två rum med fyra enkelsängar

Väldigt vackert belägen stuga nära älven Enan med avskilt läge. Här är standarden enkel men med allt ni behöver för en trivsam vistelse.

Pris från 970 kr/stuga

Ateljen - 8 bäddar 

Vår största stuga för familjen eller kompisgänget som vill sova tillsammans i ett stort rum. Stugan har toalett, dusch och kök. 

Pris från 990 kr/person

Bläckhornet stora - rum för fyra

Här finns plats för fyra gäster, med närheten till hotellet erbjuder stugan ett bekvämt boende som bokas med helpension. 

Pris från 990 kr/person

Bläckhornet lilla - rum med 2 bäddar 

Bekvämt boende för paret eller den lilla familjen. Rummet ligger i stugan bläckhornet och här finns en våningssäng samt ett litet bord. Stugan bokas med helpension. 

 

Boende i fjällen
Pris från 820 kr/person

Lillstugan - rum för två

Lillstugan ligger vackert beläget med både närhet till hotellet och älven Enan. Standarden är enkel men stugan erbjuder ett bekvämt boende med egen toalett och dusch. Priset är inkl. helpension.