Julbord på Enaforsholm Fjällgård

Välkommen till oss i vinter, vackert beläget mellan Åre och Storlien. Här serveras klassiskt julbord i fantastisk fjällmiljö med lokala råvaror samt spännande rätter från det norska julbordet.

Enaforsholm erbjuder ett paket med boende i vackra tvåbäddsrum, utsökt julbord och stor frukostbuffé för 1190 kr/person. Vill ni bara äta julbord går det självklart bra.

Datum och tid: varje fredag och lördag kl. 18.00  från 23 november till 15 december.
Pris: Paket med julbord, boende och frukost för 1190 kr/person. Julbord för 490 kr/person. 

Enaforsholm Fjällgård ligger vackert beläget vid foten av fjället Storsnasen omgiven av fjällälven Enan, 30 minuter från Åre och 15 minuter från Storlien. Här serveras riktigt god mat i fantastisk fjällmiljö. 

Julbord med boende och frukostbuffé

Vi garanterar att julbordet på Enaforsholm Fjällgård kommer att vara en speciell upplevelse. I den vackra fjällmiljön dukar vi upp till en riktig festmåltid.

Här serveras ett klassiskt julbord med lokala råvaror. Då vi har nära till Norge kommer vi även bjuda på några rätter från det norska julbordet som kommer vara spännande att prova på.

En trappa upp kan ni sitta bekvämt framför den öppna spisen och dricka varm glögg efter en dag ute. Passa på att bo över så ni kan börja dagen med en riktigt god frukostbuffé. Har vi tillräckligt med snö finns det dessutom klassiska skidspår direkt utanför dörren.