Hyr en stuga i fjällen

Hyr en stuga med Årefjällens bästa läge. Enaforsholm Fjällgård har stugor till uthyrning. Här bor ni mitt i svenska fjällen med bara några meter till fiske i Enan.

Stugor till uthyrning 35 minuter från Åre

Här finns lediga stugor att hyra både med eget kök eller frukostbuffé på fjällgården. Enafors är den perfekta platsen för en fjällsemester. Gångavstånd till tåget, vandringsleder direkt utanför, endast 35 minuter till Åre och nära Storulvån.

  • Lillåstugan - bra tips inför fiskeresan - stugan ligger precis bredvid riktigt bra fiskevatten. Båt och fiskespö finns att hyra.
  • Bläckhornet - rum i stuga med två- eller fyra bäddar samt egen toalett och dusch. Bokas med riktigt god frukostbuffé.
  • Ateljen - stor stuga för uthyrning. Väldigt prisvärd med egen toalett, dusch och kök.
  • Rättarbostaden - ett helt hus för upp till tio gäster. Fantastisk utsikt, allrum med tv och öppen spis, dusch och tvättmaskin.

Hyr en stuga

Prisvärda stugor med fantastiskt läge

Pris från 970 kr / stuga

Lillåstugan - två rum med fyra enkelsängar

Väldigt vackert belägen stuga nära älven Enan med avskilt läge. Här är standarden enkel men med allt ni behöver för en trivsam vistelse.

Pris från 970 kr/stuga

Ateljen - 8 bäddar 

Vår största stuga för familjen eller kompisgänget som vill sova tillsammans i ett stort rum. Stugan har toalett, dusch och kök. 

Pris från 295 kr/person

Bläckhornet stora - rum för fyra

Här finns plats för fyra gäster, med närheten till hotellet erbjuder stugan ett bekvämt boende. Frukost kan bokas till och ni kan även boka på lunchpaket samt middag.

Pris från 295 kr/person.

Bläckhornet lilla - rum med 2 bäddar 

Bekvämt boende för paret eller den lilla familjen. Rummet ligger i stugan bläckhornet och här finns en våningssäng samt ett litet bord. Boka till frukost och ni kan även boka lunchpaket samt middag. Hos oss bor barn under 5 år gratis och barn mellan 5-15 år bor och äter för halva priset.

Pris från 1800 kr/dygn för hela huset

Rättarbostaden - hus med upp till 10 bäddar 

Väldigt bra boende för den stora familjen eller kompisgänget. Här bor ni bekvämt i ett eget hus till riktigt bra pris. Njut av ett stort kök, bekväma sängar, en öppen spis och fantastisk utsikt över fjället Storsnasen.