Påskfirande i fjällen

Påskfirande på en riktigt fjällgård mitt i fjällen med närhet till både Åre, Storulvån och Storlien. Enaforsholm Fjällgård är vackert beläget nedanför de magnifika Snasahögarna och omringad av forsen Enan. Hit reser ni enkelt hela vägen med bil eller tåg som stannar vid Enaforsholm station.

Här firas påsk i fjällen med riktigt god mat och dryck passande efter en hel dag med skidåkning

1. Boka boende påsk 2019
Vi har ledigt boende i vår vackra Fjällgård, på vårt vandrarhem samt i stugor under påsken 2019. Välkomna på skärtorsdag till annandag påsk, för att boka boende fyll i kontaktformuläret nedan.
2. Aktiviteter i påsk
Vi erbjuder flera aktiviteter till er som besöker oss under påsk. Åk en runda i våra längdspår, njut av en riktig fikabuffé, låna snöskor och vandra upp till utsiktsborgen. Skoterled går precis utanför fjällgården och det finns flera mil av skoterleder att utforska. En favorit är turen till södra rensjön där det är bra pimpling.
3. God, lokalproducerad mat för hungriga äventyrare
Vi eftersträvar att alltid erbjuda en upplevelse utöver det vanliga, så även när det gäller maten. Förutom att enbart arbeta med riktigt bra råvaror vill vi alltid överraska våra gäster med nya, goda smaker. Vår ordentliga frukostbuffé ger en bra start på dagen och till middagen bjuds det på en riktigt god förrätt med en rejäl middagsbuffé, salladsbord och gott bröd.
4. Enkelt att resa hit med bil samt tåg
Ni tar er hela vägen till oss med både bil och tåg. För er som reser med tåget hämtar vi er vid Enafors tågstation. Våra gäster njuter av längdskidåkning på dagarna i riktig fjällmiljö samt besöker Storlien eller Åre för riktigt bra alpin skidåkning utan liftköer. För er som åker tåg passar det perfekt med en heldag i skidbacken och sedan är ni tillbaka i tid för middagen. I Storulvån lockar turskidåkning samt topptursskidåkning.

Bokningsförfrågan under påsk - skärtorsdag till annandagpåsk

Välj om ni vill bo på Fjällgården i tvåbäddsrum eller dubbelrum, på vandrarhem eller i stuga.