Bröllop, fest och jubileum

Vi arrangerar med glädje bröllops- eller födelsedagsfesten. Kort sagt, vi fixar kalaset, middagen, mötet – vilken anledningen än är. Njut av läcker hemlagad mat och noggrant utvalda drycker.

Bröllop i fjällen för upp till 50gäster

8Hotellrum
4Stugor
1Vandrarhem
4Mil till Åre

Bröllop i fjällen

1. Unik festlokal med utsikt mot Enafors
Arrangera bröllopsfesent i den gamla höskullen. På ladugårdens övervåning med stora fönster mot Enan har vi plats för upp till 60 gäster. Här kan ni fira ert bröllop i en romantisk plats med magnifik utsikt.
2. Nära till Handöls och Storvallenskapell
Vi har väldigt många vackra platser för vigsel utomhus som vid stranden vid Enan eller uppe vid utkiksplatsen, men vi har också nära till både Handöls- och Storvallenskapell.
3. Bröllopsmiddag och fest
Vi tar emot 60 personer i matsalen som har vacker utsikt mot fjällträdgården och Storsnasen. I den nyrenoverade ladugården kan vi välkomna 60 matgäster. Möjligheterna till aktivt friluftsliv är omfattande både sommar och vinter. Bokningsbart för bröllop, högtidsdagar och jubileum m.m. under hela året.
4. Hyr hela Fjällgården
Är ni många som vill fira har ni möjlighet att hyra hela Enaforsholm Fjällgård. På hotellet har vi åtta rum och sedan erbjuder vi stugor samt vandrarhem. Totalt har vi 45 bäddar.

Bokningsförfrågan

Välkomna att kontakta oss med er bokningsförfrågan.

Galleri

Ett urval av våra vackra hotellrum.