Vandrarhem i fjällen

Välkomna till Enaforsholm och Jämtlandsfjällen. Här erbjuder vi ett väldigt vackert och prisvärt vandrarhem även hunden är välkommen med gångavstånd till tågstationen Enafors och precis vid foten av de vackra fjällen vid Jämtlandstriangeln.

 Enaforsholm Fjällgård erbjuder fjällsemester för familjen, livsnjutaren och äventyraren med fjällen direkt utanför. Sommartid erbjuds riktigt bra fiske, vandringsleder och enkla äventyr från fjällgården. Vintertid finns  närhet till alpin skidåkning och fina spår i Storlien.

Enaforsholm Fjällgård ligger vackert beläget vid foten av fjället Storsnasen omgiven av fjällälven Enan, 30 minuter från Åre och 15 minuter från Storlien. Här kan du boka boende i bekväma rum på Enaforsholm Fjällgård, välja prisvärt boende i vårt vandrarhem eller hyra en stuga med utsikt över fjällen samt älven Enan.

Vandrarhem i Åre

Vill du boka boende i Åre rekommenderar vi att du åker 30 minuter västerut till Enaforsholm Fjällgård. Här har ni ett boende med perfekt läge, nära Åre, tågstationen i Enafors och Storulvån där starten på Jämtlandstriangeln är. Utsikten är otrolig i Enaforsholm, Storsnasen tornar upp sig bakom vandrarhemmet och bruset från älven hörs så fort du öppnar dörren.

I vandrarhemmet är alla rum olika inredda med smakfulla färger och väldigt vackra tavlor. På första våningen finns ett mysigt vardagsrum med soffor och tv, ett välutrustat kök med kylskåp, frys, kaffebyrggare, vattenkokare - allt ni behöver i vandrarhem med självhushåll.

Vandrarhemmet erbjuder enkelrum med breda, bekväma sängar och tvåbäddsrum.

[hoops name="Bokningswidget bookvisit"]

Pris från 390 kr/person.

Akademiflygeln - enkelrum och tvåbäddsrum

Bo bekvämt i vårt vandrarhem. Perfekt för grupper eller den prismedvetna resenären. Här har ni möjlighet att välja till helpension, linne samt städ.